Tennis

Varför inte ägna en dag åt att spela tennis? I Årsta havsbad finns flera tennisbanor där man kan spela tennis och du hittar banorna till vänster om den stora stranden. Här kan du boka en bana, träna eller spela en match. Ibland används också banorna för att spela innebandy. Nedan hittar du en sammanfattning av den information som finns om Årsta havsbads tennisbanor. Du kan också titta på anslagstavlan vid banorna om du är i närheten.

Boka tennisbana i Årsta Havsbad

Vill du boka någon av tennisbanorna gör du det i Livsmedelsbutiken Handlaren vid torget i Årsta under sommarmånaderna. Under lågsäsong bokar du dig genom att skriva upp dig på anslagstavlan vid tennisbanan. Betalar gör du via Swish.

Tennisbanorna

Tennisbanorna vid stora stranden i Årsta havsbad består av två grusbanor om är inhägnade av höga staket. Runt banan finns gott om plats för publik att titta på matcherna.

Har du möjlighet att hjälpa Tennisklubben i Årsta havsbad med att vattna och välta banorna tas hjälp tacksamt emot. Som tack för hjälpen kan du byta dina timmar du hjälpt till mot tennistimmar på banorna.

Årsta Havsbads tennisklubb

I Årsta havsbad finns en Tennisklubb som är aktiv under sommaren och som bland annat arrangerar Klubbmästerskapen där man tävlar i singel, dubbel, mixed osv. Mer information om tennisklubben i Årsta havsbad kommer.

Öppettider Tennisbanan

Tennisbanorna i Årsta havsbad är normalt öppna från 1/5 till 30/9.

Tennisskola Årsta havsbad

Under sommaren genomförs tennisskola i Årsta havsbad för alla intresserade. Lektionerna blir snabbt uppbokade så för er som är intresserade kan det vara bra att hålla koll på anslagstavlan vid tennisbanan.

Klubbmästerskapen

Årsta havsbads tennisklubb arrangerar årligen ett klubbmästerskap för medlemmar i klubben. Återkom gärna till den här sidan för aktuella datum. Under rubriken Evenemang lägger vi upp aktuella tider osv.