Spa Årsta Havsbad
Att göra

Spa nära Årsta Havsbad

I Årsta havsbad hittar du badplatser, bastu, restaurang och stränder. Allt du behöver för en härlig sommardag vid stranden. Dessvärre finns det idag inte ett spa i Årsta Havsbad men du behöver inte åka särskilt långt för att hitta ett.  

Smådalarö Gård Hotell & Spa

I sommar, den 5 juli 2021 öppnar Smådalarö Gård Hotell & Spa upp sin anläggning på vackra Smådalarö. Här kommer du kunna njuta av många olika spabehandlingar, hotell, utsikt över skärgården, restauranger och barer. På hotellet finns 118 hotellrum designade med vackra naturnära färger och alla med sin egen identitet. Här finns delux-rum, sviter med havsutsikt och rum med egna balkonger. Är du i Årsta Havsbad och vill njuta av ett vackert spa bör du kolla in Smådalarö hotell och spa. Från Årsta havsbad kör du på 15-20 minuter ut till Smådalarö.

Länk till hemsidan

Adress: Smådalarövägen 100, 137 70 Dalarö

 

Nynäs Havsbad spa

Nynäs havsbad är ett mycket omtyckt hotell och spa som du säkert sett på många bilder i sociala medier. Spaanläggningen ligger vackert på klipporna ut mot Stockholms södra skärgård. Här finns hotell, restaurang, konferenslokaler och en härlig spaanläggning. På anläggningen finns en mängd olika spabehandlingar du kan välja på eller varför inte bada direkt i havet från bryggan. Från Årsta Havsbad tar det ca 30 minuter med bil till Nynäshamn och det finns gott om parkeringar vid Nynäshavsbad. Passa på och ta en promenad i hamnen i Nynäshamn och stanna till på en restaurang eller bar och njut av sommaren.

Hemsida: https://nynashavsbad.se/

Sparadiset på Södermalm

Nära Ringens köpcentrum vid Skanstull i Stockholm ligger Sparadiset. Hit åker du på ca 20 minuter från Årsta HAvsbad för att gå på Spa. Här finns:

  • Fotbehandling
  • Ansiktsbehandling
  • Massage
  • Bubbelpool

Hemsida: https://sparadiset.se/

Special! Hundspa på Almåsa Havshotell. 

Inte långt från Årsta Havsbad, vid Sotinge, ligger Almåsa Havshotell. Förutom en vacker hotellanläggning vid havet finns här också ett spa för hundar där din fyrfota vän kan få massage, bli tvättad och borstad. En behandling tar ca 1,5 timme och kostar ca 600:- (2020)