Restauranger

Restauranger i Årsta havsbad

Utbudet av restauranger och ställen att äta i Årsta havsbad är ganska begränsat. Nedan listar vi de platser i och i närheten av Årsta havsbad där du kan äta. Listan är utan inbördes ordning.

Restaurang Horsfjärden Årsta havsbad

Restaurang Horsfjärden är en välbesökt restaurang och samlingspunkt för boende i Årsta havsbad och de som besöker badplatserna. Restaurangen är öppen under sommarmånaderna och ligger mitt på torget mitt emot matbutiken. Under sommaren spelar ibland liveband och trubadurer kvällstid samt visning av olika sportevenemang på storbildstv. På menyn finns ett utbud av pizzor, husman och ala carté. Mat finns även för avhämtning.

Restaurang Horsfjärden har dessvärre ingen meny tillgänglig men det vanliga utbudet av pizzor, husmanskost samt a la carte meny med vanliga rätter så som schnitzel, kött, pommes osv.

  • Adress: Torget 3.

Restaurang Horsfjärden Årsta Havsbad

 

Grillen vid Utöbryggan

Vid Utöbryggan ligger en mindre grill med typiska maträtter för ett gatukök.

  • Öppettider:
  • Adress: Videnäsvägen

Vill du lägga till eller ändra beskrivningen? Maila info@arstahavsbad.nu

Årsta slott restaurang

På Årsta slott som ligger i anslutning till Haninge Golfklubb finns en mycket omtyckt restaurang.

Restaurangen på Årsta Slott är öppen 7 dagar i veckan under sommarsäsongen. Under resten av året är det endast öppet enskilda dagar eller för bokningar för större sällskap. 

Årsta slott ligger i Österhaninge, ett par kilometer från Årsta havsbad. Menyn ändras veckovis. Vissa dagar i veckan serveras lunchbuffé. 

Buss 846 och station Årsta slott och ca 200 m promenad till restaurangen på Årsta slott. 
https://www.arstaslott.com/restaurangen/

 

Haninge Strands Golfrestaurang

Bakom Årsta slott ligger Haninge strands golfklubb som också har en restaurang med fin utsikt över golfbanorna och åkrarna. Här är alla välkomna även om du inte är medlem Haninge strands golfklubb. Här kan du också beställa catering till Årsta havsbad för större sällskap.

Haninge strands restaurang serverar även olika typer av bufféer som Grillbuffé, Sommarbuffé, Skaldjursbuffén, asiatisk buffé och medelhavsbuffé. 

  • Buffe på Årsta slott ca 350-575:- beroende på buffé 
  • Varmrätter 125-275:-

Hit åker du enklast i bil, taxi eller med cykel. Buss 846 har vissa turer till Hållplats Årsta slott, därefter ca 500 m promenad till golfrestaurangen 

  • Lindersbergsvägen 21
  • 13795 Österhaninge

Restauranger i Västerhaninge

För dig som vill ha ett större utbud av restauranger än de som finns i Årsta Havsbad är det Västerhaninge som är närmst. Sök efter restaurang Västerhaninge på Google för att få aktuellt resultat.

Antingen åker man bil eller tar buss 846 mot Västerhaninge.