Välkommen till kalendern för Årsta havsbad. Här kan du hitta olika saker att göra, evenemang, marknader och andra viktiga datum under året. Kalendern uppdateras löpande. Saknar du eller vill lägga till något? Skicka ett mail till info@arstahavsbad.nu

OBS: PÅ GRUND AV RÅDANDE SITUATION ÄR BASTUN AVSTÄNGD UNDER VÅREN

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Midsommarafton i Årsta havsbad 2020

19 juni

Midsommarafton är en av årets största högtider i Årsta havsbad. Som traditionen bjuder firas midsommarafton båda dag och kvällstid på dansbanan i Årsta havsbad.

Dagtid är det dans, försäljning av lotter, fika, godis och mycket annat för stora och små. Ta med en picknickkorg och kom ner till dansbanan och fira med alla andra Årstahavsbadsbor.

På kvällen spelar oftast ett liveband på scenen vid dansbanan. Promenera gärna ner till dansbanan då parkeringen snabbt blir full.

Klä Midsommarstången

Alla som vill får hjälpa till att klä midsommarstången i Årsta havsbad dagen innan midsommar dvs den 18/6 kl 19.00. Ta gärna med blommor så midsommarstången blir lika vacker som alla år.

Midsommar Årsta havsbad

Detaljer

Datum:
19 juni
Evenemang Kategori:

Plats

Dansbanan

Det händer mycket i Årsta Havsbad och det kan vara svårt att hitta alla datum. Här samlar vi alla datum vi hittar på anslagstavlor mm. Du kan själv skicka in datum till oss så lägger vi upp dessa. Har du loppmarknad i Årsta havsbad, en danskurs, simskola eller något annat kan du skicka in detta till oss på info@arstahavsbad.se. Vi är helt beroende på er hjälp att hålla kalendern uppdaterad och vi kan därför inte garantera att alla datum stämmer om något ändras. Titta på evenemanget, ibland finns det mailadresser eller andra kontaktuppgifter du kan använda dig av. Sprid gärna kalender för Årsta havsbad vidare.