Välkommen till kalendern för Årsta havsbad. Här kan du hitta olika saker att göra, evenemang, marknader och andra viktiga datum under året. Kalendern uppdateras löpande. Saknar du eller vill lägga till något? Skicka ett mail till info@arstahavsbad.nu

OBS: PÅ GRUND AV RÅDANDE SITUATION ÄR BASTUN AVSTÄNGD UNDER VÅREN

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klä midsommarstången i Årsta havsbad 2020

18 juni kl 19:00

Midsommar Årsta havsbad

Den 18/6, alltså dagen innan midsommarafton 2020 kläs midsommarstången på dansbanan i Årsta havsbad vid stora stranden. Ta gärna med blommor att klä stången.

Detaljer

Datum:
18 juni
Tid:
19:00
Evenemang Kategori:

Det händer mycket i Årsta Havsbad och det kan vara svårt att hitta alla datum. Här samlar vi alla datum vi hittar på anslagstavlor mm. Du kan själv skicka in datum till oss så lägger vi upp dessa. Har du loppmarknad i Årsta havsbad, en danskurs, simskola eller något annat kan du skicka in detta till oss på info@arstahavsbad.se. Vi är helt beroende på er hjälp att hålla kalendern uppdaterad och vi kan därför inte garantera att alla datum stämmer om något ändras. Titta på evenemanget, ibland finns det mailadresser eller andra kontaktuppgifter du kan använda dig av. Sprid gärna kalender för Årsta havsbad vidare.