Välkommen till kalendern för Årsta havsbad. Här kan du hitta olika saker att göra, evenemang, marknader och andra viktiga datum under året. Kalendern uppdateras löpande. Saknar du eller vill lägga till något? Skicka ett mail till info@arstahavsbad.nu

OBS: PÅ GRUND AV RÅDANDE SITUATION ÄR BASTUN AVSTÄNGD UNDER VÅREN

Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

1 augusti 2020

Simskoleavslutning i Årsta havsbad 2020

1 augusti kl 09:00
Stora badet

Nu är det dags för simskoleavslutning vid stora stranden i Årsta havsbad.

Mer information »

HejHoj i Årsta havsbad 6 augusti

6 augusti kl 19:00
Stora torget

NU är det dags för sommarens sista HejHoj på torget i Årsta havsbad. Ta med familjen och cykla runt Årsta havsbad.

Mer information »

Kräftpicknick på dansbanan

8 augusti kl 00:00
Dansbanan

Välkommen till den årliga kräftskivan i Årsta havsbad som hålls på dansbanan. Ta med dina egna kräftor och tillbehör och njut av sommaren.

Mer information »
+ Exportera evenemang

Det händer mycket i Årsta Havsbad och det kan vara svårt att hitta alla datum. Här samlar vi alla datum vi hittar på anslagstavlor mm. Du kan själv skicka in datum till oss så lägger vi upp dessa. Har du loppmarknad i Årsta havsbad, en danskurs, simskola eller något annat kan du skicka in detta till oss på info@arstahavsbad.se. Vi är helt beroende på er hjälp att hålla kalendern uppdaterad och vi kan därför inte garantera att alla datum stämmer om något ändras. Titta på evenemanget, ibland finns det mailadresser eller andra kontaktuppgifter du kan använda dig av. Sprid gärna kalender för Årsta havsbad vidare.